Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Néhány gondolat a zsidógyűlölő
  2011-12-11 09:48:39, vasárnap
 
  Néhány gondolat a zsidógyűlölőkről és egyéb pitiánerekről!
2011. december 11. 02:15:22

Az alábbi írást megfontolás végett adjuk közre. Tessenek csk figyelmesen elolvasni és a szerző ajánlásnak megfelelően elgondolkozni a tartalmon. Aztán összehasonlítani, miként nyilatkozik a zsidóságról, mint valami egységről és szembe állítani vele, miként nyilatkozik a magyarságról, megint csak, mint egységről. Ugyanis elítéli, hogy a zsidósággal szemben általánosítunk - mondjuk ezzel egyet lehet éreteni - viszont pontosan ezt teszi, általánosan ítél a magyarsággal szemben - amivel már nem lehet egyetérteni.

Amit ajánl, az részben megfontolható és megvalósítható: fogjunk össze! Hozzuk létre az önművelő köreinket. Kapcsoljuk ki a TV-t, kapcsoljuk ki a primitív agymosó propagandát. Tanuljuk meg felismerni a hazugságot és kiépíteni önvédelmünket az agrasszív hódítókkal szemben. tanuljuk meg, hogy mikor is akarnak becsapni, félrevezetni, kifosztani, rabigába kényszeríteni és tanuljunk meg ezek ellen védekezni. Együtt. Eddig rendben is lennénk.

Ellenben a magar műveltség alapjaiban különbözik a zsidótól. Tessék csak kézbe venni a Szentírást, amit a szerző is ajánl és elolvasgatni a megfelelő passzusokat. Mondjuk a Deuteronomy (Mózes 5. könyv) 7. fejezetét és a hozzá kacsoltakat. Ki fog derülni, hogy a zsidóság minket rabszolgának néz - és ennek érdekében ügyködik is és ebben egységesek is, akár hisznek Istenben, akár nem. Mert abban szentűl hisznek, hogy ők magasabbrendűek és mi azért vagyunk a földön, hogy őket szolgáljuk. Sajnos ez nem előítélet a részemről, hanem eléggé megalapozott, szélesebb körből merített tapasztalat.

Ezzel szemben a magyar műveltség befogadó, mellérendelő jellegű, pontosan az ellentéte a zsidónak.

Czakó úr ajánlásai aztán itt feneklenek meg. Nem tehetjük ugyanazt, amit a magukat zsidóknak vélők tesznek. Más az erkölcs, más a cél, más a kultúra, más az az együttesség. Mi bárkivel együtt érezhetünk, a zsidó ember csakis a hittársával - vagy hamisan megfogalmazva, mert az emberiség egységes faj, a 'fajtársával'.

Nem kell zsidózni, az tényleg káros. Ellenben nem szabad bedőlni a propagandának. Mi nem azért létezünk, hogy őket szolgáljuk, ők meg nem azért léteznek, hogy nekünk jót tegyenek. Éppen ezért tudomásul véve, hogy itt élnek nálunk is, nem fogadjuk el a felsőbbrendőségüket és nem hódolunk nekik. Semmilyen értelemben véve sem, nem szolgálunk senkit a hazánkban született előjogokra, vagy a vélt múltra hivatkozva.

Merthogy megint csak tapasztalat, ami a törvénykönyvükből is kilvasható, nem kötelesek velünk szemben az igazságot képviselni. Ahogy látjuk az nem csak elv, ez eléggé széleskörű gyakorlat is. Ennek tudomásul vétele nem szeretet, vagy nemszeretet, hanem egyszerű önvédelem kérdése.

Cser Ferenc

Manapság egyre többen hangoztatják, hogy mennyire nem szeretik a zsidókat. Nem mondom azt, hogy ez a zsidógyűlölet növekedését jelenti, csupán egyre többen merik kimondani azt, amit gondolnak. Ez nem is lenne baj. Elvégre, állítólag, szólás és véleménynyilvánítási szabadság van. Azért csak állítólag, mert általában a szókimondást nálunk mindig retorzió követi. Ezt merik nálunk demokráciának nevezni.

Ahogy van cigánybűnözés - bármennyire is tagadják -, úgy van zsidóbűnözés is. Ez utóbbi pedig a pénzvilág berkeiben dúl. Tény, hogy a bankok vezérei valamint a pénzoligarchák és globalista nagyurak, túlnyomó részben, a zsidóság köréből kerülnek ki. Az pedig, hogy mekkora bűnöket követnek el az emberiesség ellen, mára nyilvánvalóan látszik. Mégis ezért az egész zsidóságot (beleértve a kis, szegény hazai zsidókat is) okolni nagyfokú ostobaságra és szűklátókörűségre vall...

Tény, hogy az előbbiekben leírtak növelik a velük szembeni unszimpátiát, mint a cigányság esetében is, de a bölcs és tisztességes ember tud különbséget tenni. (Csak közbevetőleg jegyzem meg, hogy azért változott meg a hazai zsidóság megítélése negatív irányba, mert a II. Vh. után a tisztességes zsidók többsége elment hazánkból, s nagy többségben a hitvány alakok maradtak itthon - elnézést kérve a kis számú hazai tisztességesektől.) Mint ahogy nem minden cigány bűnöző, épp úgy nem minden zsidó gazember. Az általánosítás nagy veszélyeket jelent, és ostoba emberre vall. A ,,minden tehén fekete" tagadása ugyanis nagyon könnyű. Nem azt kell bebizonyítani, hogy egyetlen tehén sem fekete, hanem elegendő azt megmutatni, hogy van legalább egy tehén, ami nem fekete! Máris megdől az állítás. Az analógiát mindenki meg tudja ítélni.

Erre mondják egyesek, hogy ,,a kivétel erősíti a szabályt", anélkül, hogy valójában tudnák ennek a szólásnak a pontos magyarázatát. Ugyanis ebben a mondásban a kivétel nem az eltérőt, a mást jelenti. Hanem azt, szó szerint, hogy a ki-vétel, vagyis az, ha kivesszük a hibásat, erősíti a szabályt. Egy példa erre: van egy 100 termékből álló csomagunk, amiből 1 db hibás, a többi 99 jó. Akkor ez a csomag 99 %-ban jó. De ha azt az egy hibásat kivesszük, akkor marad a csomagban 99 termék, ami mind hibátlan, tehát a csomagunk (ami ugyan kisebb lett, de) 100 %-ban jó lesz!

Visszatérve az eredeti témához, egyre többen vannak azok, akik azzal, hogy az egész zsidóságot teszik felelőssé a világ bajáért, igen sokat ártanak. Inkább meg kellene figyelni, hogy mit csinálnak olyan jól a zsidók(?)! Ha megfigyeljük, valójában a zsidóság nem egységes, sok ellentét van közöttük. Egyet azonban jól csinálnak. Akár mennyire nem szeretik egymást, egy adott célért képesek még az ellentétet is félre tenni, s együttműködni. Hogy van ez nálunk? Ha három magyar kerül egy lakatlan szigetre, akkor kettő közülük pártot alapít, és a harmadikat kizárják. De az a kettő is rivalizálni fog, hogy melyikük legyen a pártelnök.

Na, ez az óriási különbség. Annyira individualisták vagyunk, annyira ,,egyéniségek" (egy zsidó nem ájul el attól, hogy dicsérik, hanem azon gondolkodik, mi a dicsérő célja, hátsó szándéka), annyira kiölték belőlünk a tekintély tiszteletet, annyira nem tudjuk helyesen felmérni képességeinket, hogy ma Magyarországon szinte bárki képesnek tartja magát az ország irányítására is akár. Tudná azt különbül csinálni, mint most Orbán. Hozzá teszem, Ő is hatalmas EGÓval vállalta el ezt a tisztséget, anélkül, hogy őszintén mérlegre tette volna, hogy van-e elegendő tudása, képessége (minden téren! - történelem ismeret, társadalmi tudományokban jártasság, természettudományos tudás, diplomáciai ismeret és képesség - tud-e, ha kell, kompromisszumot kötni, ha kell, határozott lenni -, hadtudományi tapasztalat, filozófiai tudás,...), vezetői ismerete, élettapasztalata, hogy ekkora felelősséget a vállára vegyen? Régen egy uralkodót pici gyermekkorától fogva, még trónörökös korában arra tanítottak, hogy felkészüljön az ország vezetésére. Aztán vagy volt elegendő esze hozzá, vagy nem, az már más kérdés, mert a trónöröklésnek szigorú rendje volt, s nem mindig a trónörökös volt a legokosabb. Orbánt és társait mindez nem érdekelte, őket csak a hatalom vonzotta és az, hogy bekerüljenek a történelemkönyvekbe, mint miniszterelnökök. Ők (Antall, Boros, Horn (a részeges pufajkás még csak-csak tanult valami diplomáciát), Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) kisstílű, de nagyravágyó emberek (Antall már csak volt). Igazi pitiánerek.

Szóval ez a pitiáner, kicsinyes, oktalan gondolkodás ma a legártalmasabb Hazánkban. Azt hiszik a ,,zsidózók", hogy ezzel ők jobb hazafiak. Pedig többet ártanak a Hazának, mint három gazember zsidó együttvéve. Ugyanis csak bélyeget tesznek ránk, s oktalanságunkat terjesztik, hiszen nem az okokat és a megoldást keresik, boncolják, hanem bűnöst akarnak találni. Pedig mi magunk vagyunk az oka annak, hogy ide jutottunk. Miért is?

Először is tűrtük, hogy ateista, bolsevik csavargók dirigáljanak nekünk. Hagytuk, hogy kiöljék generációinkból az istenhitet, istenfélelmet, az erkölcsi tartást, a munkaerkölcsöt, hagytuk, hogy az ,,ügyeskedés" és a tahóság legyen a követendő fiataljaink számára. Nem becsültük meg az életet, irtottuk a magzatainkat, s engedtük, hogy ostoba fajankók, műveletlen gazemberek parancsolgassanak nekünk. Nem törekedtünk az összefogásra egy jó cél érdekében, s gyermek módjára bedőltünk minden mézes-mázos beszédnek. Kiveszett belőlünk az ősi erkölcs és tudás, és ezt is hagytuk (inkább a könnyebb, ,,majd más megmondja, mit kell csinálni" utat választottuk). Ahogy mondani szokták: ,,a lovak közé dobtuk a gyeplőt", és engedtük, hogy azok őrült vágtában a szakadékba vigyenek. Senki nem tekintette magáénak a Hazát, csak annyira, amennyit elvehetett belőle. Nem úgy törődtünk dolgainkkal, mint aki egyénileg felelős érte (legyen az munka, család, gyermeknevelés, közvagyon, ...), hanem a nagy kollektív felelősség mögé bújva mindenki ügyeskedett, ,,maszekolt", s hagytuk, hogy a munkához más is hozzáférjen. ,,Fogjuk meg, és vigyétek!" Fel sem mértük, mekkora kárt jelent ez hosszútávon! Ez maga a pitiánerség. Mára a magyar társadalom pitiánerek tömegéből áll. Nem figyelünk az igazán nagy tudású, okos embereinkre, hanem mi még okosabbak akarunk lenni! Ez az, amikor nincs bennünk alázat és tekintélytisztelet, mert belénk verték a kommunista tetvek, hogy a munkás, paraszt az úr, s ezzel megalkuvó, gyáva lakájokká alacsonyítottuk a tanult, a művelt, okos embereket. Így züllött le az úgynevezett ,,értelmiségünk", s lett az ostoba, erőszakos bolsevikok talpnyalója. Mert ők is meg akartak élni. Ez semmiképpen nem mentség, hiszen az ő felelősségük lett volna figyelmeztetni a többieket, hogy rossz irányba megyünk.

Hiú ábránd azt gondolni, hogy ennyi hibát, sőt bűnt el lehet követni komoly következmények nélkül, és még nagyobb ábránd azt gondolni, hogy mindezek pár év alatt jóvátehetők.

Hosszú időnek kell eltelnie, mire ebből a mocsárból, amit mi magunk teremtettünk magunk körül, ki tudunk kecmeregni. Szívós munkára és felelősségteljes gondolkodásra lesz szükség. Végre kezünkbe kell venni a sorsunk irányítását, figyelve Isten útmutatásaira. Mindenkinek a saját házatáján kell kezdenie a rendteremtést. A munkahelyén a munkájában, a családban, mint felelős családfő, a gyermekei nevelésében (nem csak eltartásában!), a baráti körében, netán gyülekezetében. Ehhez pedig nekünk is tanulni kell. Meg kell tanulni, mit jelent a felelős gondolkodás, az erkölcsös, becsületes, tisztességes, hűséges élet. Ebben segít a Szentírás! Aki nem hiszi, kezdje el forgatni, tanulmányozni. Minden élethelyzetre ad útmutatást, ami csak jó irányba visz! Ebben a munkában a világ jelenlegi haladási iránya nem kedvez nekünk, ezt világosan kell látnunk.

A ,,zsidózással" pedig nem leszünk előbbre. Ha ellenünk támadunk, csak magunkkal tolunk ki. Tudomásul kell venni a realitásokat, azt tudniillik, hogy a gazdasági hatalom és a fegyveres erő a globalista nagyurak kezében van! Hogy ezek történetesen zsidók? Kérdezem én, miért nem éppen a nagyon tehetséges magyarok? Ezen kellene elgondolkozni. Szerintem éppen azért, mert valamit nem tanultunk meg a zsidóktól. Az érdekközösség kialakítását!

Úgyhogy nem szidni kell a zsidóságot, hanem tanulnunk kell abból, amitől ennyire sikeresek lettek a világon! Mindenhova a saját embereiket ültették, s lassan, évszázadok alatt átvették a világ irányítását. Mert két zsidó bárhol éljen is a világban, egymásra talál és összefog, ha érdekeik úgy kívánják. Még akkor is, ha utálják egymást!

Ez az én néhány gondolatom a címbeli témával kapcsolatban. Lehet vele vitatkozni, egyet nem érteni, csak egyet nem érdemes: teljesen figyelmen kívül hagyni. Mert biztos vagyok benne, hogy - ugyan a teljesség igénye nélkül, hiszen nagyképűség lenne egy rövid írásban erre törekedni - valóságos magyarázatot ad nyomorúságunk okaira, s a kilábalást illetően is vannak benne megszívlelendők.

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István

(Nemzeti InternetFigyelő)

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=92311
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összehasonlítani, élettapasztalata, felelősségteljes, zsidógyűlölőkről, miniszterelnökök, alacsonyítottuk, megszívlelendők, generációinkból, kompromisszumot, magasabbrendűek, oktalanságunkat, internetfigyelő, individualisták, gyermekkorától, képességeinket, magyarországon, pénzoligarchák, következmények, megvalósítható, munkaerkölcsöt, figyelmeztetni, trónöröklésnek, magyarországot, legártalmasabb, gyermeknevelés, gyülekezetében, általánosítunk, tanulmányozni, megfogalmazva, propagandának, nyilvánvalóan, önvédelmünket, kényszeríteni, rendteremtést, útmutatásaira, érdekközösség, alábbi írást, szerző ajánlásnak, zsidósággal szemben, magyarsággal szemben, részben megfontolható, önművelő köreinket, primitív agymosó, agrasszív hódítókkal, magar műveltség, megfelelő passzusokat, hozzá kacsoltakat, zsidóság minket, magyar műveltség, magukat zsidóknak, zsidó ember, emberiség egységes, Cser Ferenc, ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT, Czakó István, Nemzeti InternetFigyelő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Png virág  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png telefon  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Reggel van  Png telefon  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Gonosz démon-álarc  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Éretlen vers  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Mai harmónia kártyám  Png fotel  Png virág  Esti kép  Próbálj meg ...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Erdőn  Png férfi  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Örülök, hogy látlak!  Gonosz démon-álarc  Png férfi  Facebookon kaptam  Adakozás  Csak a fogyatkozás látható  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kövesd a cowboyt!  Albert Einsteinről  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Próbálj meg ...  Alázat  Szívem  Sokan azt tartják  Adakozás  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Makszim Gorkij gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Akarat  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kövesd a cowboyt!  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
alábbi írást, szerző ajánlásnak, zsidósággal szemben, magyarsággal szemben, részben megfontolható, önművelő köreinket, primitív agymosó, agrasszív hódítókkal, magar műveltség, megfelelő passzusokat, hozzá kacsoltakat, zsidóság minket, magyar műveltség, magukat zsidóknak, zsidó ember, emberiség egységes, tényleg káros, hazánkban született, vélt múltra, igazságot képviselni, zsidógyűlölet növekedését, szókimondást nálunk, pénzvilág berkeiben, bankok vezérei, zsidóság köréből, emberiesség ellen, egész zsidóságot, előbbiekben leírtak, velük szembeni, cigányság esetében, hazai zsidóság, tisztességes zsidók, hitvány alakok, általánosítás nagy, analógiát mindenki, kivétel erősíti, pontos magyarázatát, mást jelenti, példa erre, eredeti témához, világ bajáért, adott célért, lakatlan szigetre, harmadikat kizárják, óriási különbség, dicsérő célja, tekintély tiszteletet, ország irányítására, vállára vegyen, uralkodót pici, ország vezetésére, trónöröklésnek szigorú, trónörökös volt, hatalom vonzotta, részeges pufajkás, legártalmasabb Hazánkban, megoldást keresik, erkölcsi tartást, tahóság legyen, követendő fiataljaink, lovak közé, szakadékba vigyenek, nagy kollektív, magyar társadalom, igazán nagy, kommunista tetvek, úgynevezett &#8222, sorsunk irányítását, saját házatáján, gyermekei nevelésében, baráti körében, felelős gondolkodás, világ jelenlegi, gazdasági hatalom, globalista nagyurak, nagyon tehetséges, érdekközösség kialakítását, saját embereiket, világ irányítását, címbeli témával, teljesség igénye, rövid írásban, kilábalást illetően, összehasonlítani, élettapasztalata, felelősségteljes, zsidógyűlölőkről, miniszterelnökök, alacsonyítottuk, megszívlelendők, generációinkból, kompromisszumot, magasabbrendűek, oktalanságunkat, internetfigyelő, individualisták, gyermekkorától, képességeinket, magyarországon, pénzoligarchák, következmények, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.